8ο SAIL FOR PINK

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης διοργάνωσε μια μοναδική διαδικτυακή εκστρατεία για πρώτη φορά. Ο λόγος για το 8o Sail for Pink που δεν έχει άλλον σκοπό από το να διαδώσει την σημαντικότητα της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και να στηρίξει τις γυναίκες που σήμερα νοσούν, δίνοντας τους ελπίδα για το αύριο και πως δεν είναι μόνες!
Πάνω από 4.000 συμμετοχές, 80 ομάδες έδωσαν το παρόν στη φετινή διαδικτυακή εκδήλωση με την Online παρουσία τους. Πάνω από 40 χορηγοί, υποστηρικτές και 14 χορηγοί επικοινωνίας πίστεψαν ξανά σε εμάς και μας υποστήριξαν. Εθελοντές προσέφεραν τον χρόνο τους και πάνω από 300 γυναίκες survivor, γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού, έστειλαν το δικό τους αισιόδοξο και ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη. Τα ναυταθλητικά σωματεία ακόμα μια χρονιά δίπλα μας παρά τις δύσκολες συνθήκες. Καλλιτέχνες μέσα από τη δική τους δυνατή φωνή φέτος πέρασαν το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα!
«Μπορεί φέτος να μην περπατήσαμε όλοι μαζί στη παραλία αλλά περπατήσαμε στο facebook και instagram και τα κάναμε ροζ, το χρώμα της πρόληψης!». Δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης.
Με τα έσοδα του Sail for Pink στηρίζουμε έμπρακτα τη γυναίκα που νοσεί και διοργανώνουμε προγράμματα για την πρόληψη- έγκαιρη διάγνωση!
Με τη κάθε συμμετοχή στο Sail for Pink 2020 στηρίζονται οι γυναίκες με εμπειρία Καρκίνου του Μαστού, ενώ ταυτόχρονα μπορούμε και υλοποιούμε προγράμματα και δράσεις που συμβάλλουν στην καθημερινή βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους ως ασθενείς. Σπουδαία στήριξη όμως μέσα από τη συμμετοχή σου είναι και η διάδοση του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου κι η ενημέρωση κάθε γυναίκας σε όλη την Ελλάδα.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *