ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

 

Ο ξενώνας φιλοξενίας μας είναι στη διάθεση του Ευρυτάνα καρκινοπαθή δωρεάν. Βρίσκεται στον Καρέα Αττικής και στην οδό Δάφνης 17 (5ος Όροφος). Λίγα λόγια για το σπίτι μας και το ιστορικό του δεν μπορούν να αποτυπώσουν την προσπάθεια που έγινε αυτά τα χρόνια, για να επιτευχθεί αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

Μια ιδέα του μέλους του Δ.Σ. μας Νεκταρίας Χαλκιά για την ύπαρξη και την αξιοποίηση του πριν από μερικά χρόνια υλοποιήθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα. Ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα και σε αυτό συνέβαλλε πλήθος χορηγών, ανωνύμων και μη, καθώς και ο προσωπικός χρόνος των μελών του συμβουλίου μας. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους αυτούς, που έδειξαν το πρόσωπο της ανθρωπιάς και συντέλεσαν προς αυτήν την κατεύθυνση ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Το οίκημα, 60 τ.μ. να σημειωθεί πως μας παραδόθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου έναντι συμβολικού ετησίου μισθώματος.

Τα εγκαίνια του πραγματοποιήθηκαν μέσα σε κλίμα συγκίνησης την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, μετά τις εργασίες πλήρους ανακαίνισης και τις εντυπωσιακές ριζικές αλλαγές, καθώς ήταν ακατοίκητο και παρουσίαζε εικόνα εγκατάλειψης για περίπου τέσσερις δεκαετίες.

Ο ξενώνας μας μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα 2 ασθενείς με τον συνοδό τους κατά τη διάρκεια των θεραπειών τους σε νοσοκομεία της Αττικής, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Φτιάχτηκε με πολλή αγάπη και μεράκι για τους ασθενείς που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη, ώστε να αισθάνονται σαν το σπίτι τους.

Ευχή μας να μην το χρησιμοποιούν πολλοί συμπατριώτες μας αυτό το σπίτι, αλλά και όσοι το χρησιμοποιούν να γυρίζουν σπίτια τους υγιείς.

Δείτε φωτογραφίες από τον ξενώνα φιλοξενίας μας (Κατά την αρχική του μορφή, κατά την εξέλιξη των εργασιών και τη σημερινή του εικόνα)!

Λογαριασμός: 37000294084

IBAN λογαριασμού: GR2101103700000037000294084

Κωδικός SWIFT Τράπεζας (BIC): ETHNGRAA

Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ Ν ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ