ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΑΙΚΟ! “ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟ…ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ” ! VOL 2

Στο πλαίσιο των Γιορτών Δάσους συνδιοργανώσαμε με τον Δήμο Καρπενησίου για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση με τον Αλέξανδρο Δάικο και την μπάντα του(Παντελής Πέτρου, Κυριάκος Πέτρου, Νίκος Χριστόπουλος) τη Δευτέρα 19/08/2018 στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων. Στην εκδήλωση, που παραβρέθηκε πλήθος κόσμου με στόχο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου για την αποπεράτωση του σπιτιού φιλοξενίας καρκινοπαθών στην Αθήνα.
Η μουσική βραδιά ξεκίνησε λίγο πριν τις 22.00, με χαιρετισμό από την Πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Ανθή Μουλιανίτη, και την Αντιδήμαρχο Καρπενησίου, Ευδοξία Κονιαβίτη.
Η συναυλία περιλάμβανε ένα ευρύ ρεπερτόριο -από τραγούδια του Αλέξανδρου Δάικου (Λευκή Ισοπαλία, Αρκεί να Με Θες κ.α.) μέχρι γνωστά κομμάτια των: Χρήστου Θηβαίου, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Γιάννη Αγγελάκα, Λεωνίδα Μπαλάφα κ.α.· προς το τέλος δε, το κέφι ανέβηκε και στήθηκαν χοροί κυκλωτικοί.
Το σπίτι φιλοξενίας για Ευρυτάνες που υποβάλλονται σε θεραπείες (χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες κ.α.) θα είναι έτοιμο τους επόμενους μήνες. Βρίσκεται στον Καρέα και θα είναι σε θέση, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, να υποδεχτεί δύο ασθενείς (και τους συνοδούς τους) ταυτόχρονα.

[gdgallery_gallery id_gallery=”16″]

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *