ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καρπενήσι, 10/01/2022

Καρπενήσι, 10/01/2022

                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στο σπίτι στον Καρέα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανακατασκευής του.  Αυτή τη στιγμή οι εργασίες είναι σε εξέλιξη, ενώ προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός του Φεβρουαρίου 2022.

    Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας , που η συμβολή τους ήταν καθοριστική, για να επιτευχθεί ο στόχος και να γίνει το όραμα μας πραγματικότητα.
    Αρχικά πρέπει να αναφέρουμε την Κα Νεκταρία Χαλκιά, γυναικολόγο, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, που ανακάλυψε αυτό το σπίτι το 2018 και προσπάθησε να περιέλθει στα χέρια μας, με σκοπό την ανακατασκευή του και την διάθεσή του σε Ευρυτάνες καρκινοπαθείς που δυσκολεύονται να καλύψουν το κόστος διαμονής τους στην πρωτεύουσα κατά την πορεία των επίπονων θεραπειών τους.
    Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον τότε διοικητή του ΓΝΝ Καρπενησίου Κο Σταύρο Κουταλιανό καθώς και τον τωρινό διοικητή Κο Δημήτρη Καρατσίκη για την διάθεσή τους να μας παραχωρήσουν δωρεάν το οίκημα.
    Την Κα Σπυριδούλα Σβερώνη, δικηγόρο και  μέλος του συλλόγου μας, καθώς και την Κα Ιωάννα Κίτσιου, επίσης δικηγόρο και μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείου, οι οποίες αφιλοκερδώς συνέβαλαν σε ό,τι σχετιζόταν  με το νομικό κομμάτι, προκειμένου να είναι το σπίτι στην κατοχή του συλλόγου, καθώς και ολόκληρο το Δ.Σ. του νοσοκομείου που στάθηκε δίπλα μας.
    Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” οφείλουμε στους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν οικονομικά και που χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα ήταν τίποτε εφικτό.  Εάν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιους, αυτοί δεν είναι άλλοι από την «Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής το Βελούχι» και  τις «Θυγατέρες», που μας διέθεσαν ένα αξιοσέβαστο ποσό, για να τελειώσουμε το έργο μας, καθώς και  την εκπρόσωπό τους στην Ελλάδα την Κα Χρυσούλα Σουλιώτη, δικηγόρο και δημοτική σύμβουλο του Δήμου Αγράφων για την μεγάλη προσπάθειά της να βοηθήσει τον σύλλογό μας.  Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” οφείλουμε επίσης στο Παράρτημα της «Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής το Βελούχι» του Σικάγο για την ξεχωριστή δωρεά του.
    Τέλος, θα ήταν αμέλεια εκ μέρους μας να μην ευχαριστήσουμε τους φίλους ομογενείς που μας δώρισαν κάποιο μεγάλο ποσό, αλλά και το πλήθος των επώνυμων και ανώνυμων συμπολιτών μας, που με τη συνεισφορά τους συνέβαλαν στη πραγματοποίηση του στόχου μας.
                                     Εκ μέρους του Δ.Σ.
                                          Η Πρόεδρος

                          Ανθή Μουλιανίτη – Κοντοκώστα

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *