ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ

Για την εκδήλωση με τις κοτσίδες που πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό κέντρο Καρπενησίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κα. Παρασκευή Μιχαλοπούλου ,την πρόεδρο από το Alma Zois που μας τίμησε με την παρουσία της και παρέλαβε η ίδια 250 κοτσίδες που είχε συγκεντρώσει ο Σύλλογος.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τις κομμώτριες /-τες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συνεργάστηκαν μαζί μας . Συγκεκριμένα να ευχαριστήσουμε το κομμωτήριο
 “The Hairapist “της Αθήνας Κουτσοθανάση,
 “Style G” της Γιάννας Νιαβή- Κράνη Ιωάννας
“Paintroom ” της Στέλλας Μούτσελου
“Κική” της Φούκα Βασιλικής
“TOP” της Ευαγγελία Βαζούρα
“Hair Studio ” της Τσιγαριδα Ιωάννα
“Hair spa “της Τσουκανά Λένας
“Hair fashion ” της Κρασιά Αλεξάνδρας
“Always Head” του Καραχάλιος Αθανάσιος
Σόφη Πανάρα
Δεν πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τις ομιλήτριες της εκδήλωσης .Την εξαιρετική γιατρό μας Dr. Νεκταρία Χαλκιά Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος και την ψυχολόγο μας Μsc Στέλλα Νιώπα που παρουσίασαν εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την γυναίκα και ήταν κρίμα που δεν υπήρχε ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία .
Τέλος να ευχαριστήσουμε το Δήμος Καρπενησίου – Municipality of Karpenissi που μας παραχώρησε το Συνεδριακό κέντρο ,τον Ιατρικός Σύλλογος Ευρυτανίας και φυσικά το Marianna’s Home Accommodation της Μαριαννα Λαππα, Ιερομνημονος 1 που για άλλη μια φορά στάθηκε αρωγός μας .
Δεν θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς που ήσασταν οι πρωταγωνιστές αυτή τη φορά και κυρίως οι μικροί μας φίλοι που χάρισαν τα μαλλάκια τους και μας έδειξαν την δύναμη της προσφοράς.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *