Ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του δέρματος. Ο Σύλλογος μας, θέλοντας να ενημερώσει σχετικά τους συμπολίτες μας, παρείχε το Σάββατο 18 Μάϊου στην αίθουσα των Κ.Α.Π.Η. δωρεάν δερματοσκοπήσεις.
Ευχαριστούμε θερμά την @Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιακή Εταιρεία για την υποστήριξη ,τον εξαίρετο γιατρό μας, το @Δερματολογικό Ιατρείο Χαράλαμπου Τσαμάκη – Αγρίνιο , την @La roche- posay ,τον Ιατρικός Σύλλογος Ευρυτανίας , το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου για την παραχώρηση του παραβάν, την Παπαδημητρίου Αλεξάνδρα για την παραχώρηση του εξεταστικού κρεβατιού και τέλος τον Δήμος Καρπενησίου – Municipality of Karpenissi .
Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας. Θέλουμε και ελπίζουμε πως αυτή η δράση θα γίνει θεσμός για την πόλη μας.